Zitius blir vår kommunikationsoperatör

2015-04-11 Ken Nyheter

logo

Vi kan nu glädjande meddela att Zitius blir vår kommunikationsoperatör. Utvärderingen och kontraktsskrivningen har tagit längre tid än vi förväntade oss, men vi har arbetat hårt för att få fram det bästa avtalet för våra medlemmar. Zitius har avtal med flera tjänsteleverantörer och däribland Telia, som visat sig ha det mest prisvärda gruppavtalet, men det finns även andra avtal att välja på.

Medlemsmöte/Informationsmöte 25 + 28:e april. För att ni skall få så bra information som möjligt kommer vi att bjuda in till informationsmöte, där även Zitius representant medverkar. Det blir två dagar att välja på, lördagen den 25:e april kl. 14 eller tisdagen den 28:e april kl. 18. Båda tillfällena blir i matsalen på Mellegårdens skola. Inbjudan kommer skickas under kommande helg via e-post (brev för er som inte har e-post).

Hälsningar

Styrelsen för Näsinge Lommeland Fiberförening

Comments are currently closed.