Hej medlem!

2015-09-25 Ken InfoMötenNyheter

Nu börjar det att röra på sig! Vi har äntligen lyckats få en alternativ anslutningspunkt till Svinesund och förhoppningsvis kommer vi inom ett par veckor ha ljus i vårt nät.

Till dig som INTE har gruppavtal med Telia
Du kommer att få information via mailen om när det är ljus i nätet och du kan då välja ditt abonnemnag på www.qmarket.se.

Till dig som har gruppavtal med Telia
I ert abonnemang ingår en router, en TV-box och en teleadapter, vilket i grunden är ett lån från föreningen. Dessa tillhör alltså föreningen och skall returneras vid ev flytt eller försäljning av fastigheten. Vid behov av extra boxar köper ni  dessa direkt via Telia.se eller en Teliabutik och de kommer då att tillhöra er.

Vi kommer att ha öppet hus i matsalen i Mellegårdens skola på lördag 26/9 kl 11.30 – 14.00 och på tisdag 29/9 kl 18.00-20.00 för att dela ut startpaketen. Vi uppskattar om ni kan komma då, men har ni inte alls möjlighet  får ni kontakta Bengt Axelsson, mob 070-523 99 52 för att avtala en tid som ni kan hämta det hemma hos Bengt efter den 29/9.

OBS! När det är klart för att starta kommer ni att få ett brev från Telia. Gör alltså inga anslutningar förrän ni fått det brevet, även om ni hämtat utrustningen.

Hälsningar
Styrelsen Näsinge Lommeland Fiber förening

 

Comments are currently closed.